Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Arts en samenwerkend ondernemer zijn

labyrinth g3c0cc86cb 640Margriet van Duinen. 46 jaar. Werkt als arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) in een zorginstelling en is daarnaast werkzaam als zelfstandig AVG bij Jouw Dokter. Jouw Dokter biedt AVG consulten op locatie, aan verstandelijk gehandicapten die zelf geen directe toegang tot een AVG hebben. Margriet doet dit samen met medeoprichter Michiel Vermaak.

Lees meer

Zoeken naar verbinding

Wat is het belangrijkste in het huisartsen vak? Huisarts Kim Knobbe vindt de connectie met de patiënten een essentieel onderdeel van haar werk. Door verbinding is het zo leuk en kan het contact met de patiënt bijzonder zijn. Een huisarts is vaak op zoek naar een verbinding met de patiënt. “Als er verbinding is kan je ook geraakt worden.” Kim vertelt.

Lees meer

Uit de medische wereld stappen

marcschMarc Schreinemacher. 35 jaar. Werkte voorheen als vaatchirurg, en is nu managing director van een krijtgroeve. Van kalk uit de aderen naar kalk uit de groeve.

In welke fase van je loopbaan en je leven kwam je de keuze tegen? En wat voelde je?
Ik had net mijn registratie als vaatchirurg op zak, had een paar maanden gewerkt in het ziekenhuis waar ik werd opgeleid en was daarna in Australië gaan werken.

Lees meer

Loopbaan verandering op je 64e

Bram Tjaden. 64 jaar. Werkt als huisarts, deels in wat vroeger zijn eigen praktijk was, deels in de gevangenis. Is daarnaast mindfullnesstrainer voor huisartsen, begeleidt intervisiegroepen en heeft een eigen coaching praktijk en schrijft blogs voor het Medisch Contact. En staat op het punt om het werken vanuit een praktijk te verruilen voor het werken vanuit een gevangenis.

Lees meer

50-50 keuze in plaats van academische loopbaan

Gerda Zeeman. 51 jaar. Verruilde 5 jaar geleden haar academische loopbaan voor een 50-50 combinatie van werken als gynaecoloog en coach.

In welke fase van je loopbaan en je leven kwam je de keuze tegen? En wat voelde je?
Vijf jaar geleden was ik op een prachtig moment in mijn loopbaan en leven aangekomen wat betreft mijn ambities, verdiensten en perspectief. Toch borrelde er al enige tijd iets...

Lees meer

Switchen tijdens specialisatie

Monique Derikx. 34 jaar. Besloot tijdens haar specialisatie een switch te maken.

In welke fase van je loopbaan en je leven kwam je de keuze tegen? En wat voelde je?
Toen ik op mijn 28e met de opleiding tot Maag-, Darm- en Leverarts startte, was ik vooral bezig met werk, onderzoek en zorgen dat ik later een goede plek als specialist zou krijgen.

Lees meer

Hartverscheurend en hartverwarmend

Margijske van Roest, Anesthesioloog/ intensivis
Soms raakt de ellende en het verdriet van de patiënt je als dokter.

Bij het zien van deze foto realiseerde Margijske zich hoe zeer verdriet en ellende je soms raakt, als mens en als dokter.

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299