Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Management training gezond leiderschap

Management training gezond leiderschap

Introductie

Wat is gezond leiderschap?
Hoe zie jij jezelf als leider? En wat wil jij betekenen als leider en voor wie wil je leidend zijn?
Dit ontwikkeltraject geeft inzicht in en kennis over jezelf en de stijl waarmee je met de ander in diverse rollen communiceert.
Wat gebeurt er met mensen in organisaties en bij veranderingen die ze meemaken? En hoe kan je dan bij deze weerstand leiding geven? Wat dit doet gedrag met jou?
Mede krijg je antwoord op de vraag hoe je op eigenwijze en gezonde respectvolle manier leiding kan nemen, geven en kan volgen waar wenselijk is. En wat typeert jouw eigenwijze? Dit programma is ontstaan uit de vragen die ik dagelijks tegenkom bij medici, bestuurders en leidinggevenden.

Inhoud

De leergang bevat 10 modules van 2 uur die je binnen een jaar volgt. Je bepaalt zelf wanneer je start en in welk tempo. Het blijkt het meest effectief te zijn als je de modules binnen een tijdspad van maximaal een jaar afrondt. Naast de modules vraagt deze leergang 5 uur zelfstudie per week.
Het is een mix van theorie en modellen, do’s en don’ts uit de dagelijkse praktijk met name uit de gezondheidszorg. in de leergang werken we veel met casuïstiek uit eigen praktijk en is er een sessie met een acteur ingepland.
Ook heb ik geput uit 20 jaar ervaring als trainer van management- en communicatietrainingen en mijn eigen functie als leidinggevende. Mijn rol als volleybal coach en trainer had ik niet willen missen om te weten wat een team een team maakt en hoe je lol en resultaat bereikt. Daarnaast heb ik kennis verworven uit een aantal zinvolle boeken die hierover geschreven zijn.
Ik ben dankbaar voor de openheid en vertrouwen van de vele coachees en trainees waar ik veel van geleerd heb.

Interesse en aanmelden

Ben jij ook toe om meer te onderzoeken, ontdekken, overdenken en concrete management vaardigheden te leren en implementeren? Geef je interesse aan, dan krijgt je een intakegesprek waarin je gerichte informatie krijgt en kijken we of je kunt instromen.

Interesse?

Bel ons: 06 - 5575 5299

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299