Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Training Wandel je Fit

Training Wandel je Fit

Introductie

greg en desire verHet werk van medisch specialisten vraagt veel creativiteit en concentratie. Wie echter te lang in de actiemodus blijft en heel gefocust werkt, put zichzelf uit. Voor herstel van de concentratie is het daarom belangrijk om regelmatig om te schakelen naar meer perifere aandacht. Dat is de fijne mijmerstatus van het brein, waarbij je gewoon een beetje naar buiten staart met een meer brede, zachte focus. Zo kun je de aandacht herstellen en sterker nog, je hebt toegang tot je creatieve brein, waardoor je brein vanzelf oplossingen vindt voor sudderende vraagstukken.

Wandelen blijkt een van de beste manieren te zijn om te herstellen. Even een ommetje maken blijkt veel beter te werken dan jezelf te dwingen te blijven zitten en verder te schrijven.

Misschien houd je al van wandelen, en merk je dat je van A naar B loopt zonder iets van de omgeving te hebben gezien. Voor herstel van aandacht in het brein blijkt het heel goed te werken om je zintuigen open te stellen en je te verbinden met de natuurlijke omgeving.

greg en desire dichtbijDit vraagt echter dat je kunt schakelen naar de perifere modus. Hoe je dat doet ontdek je in deze training vanuit de methodiek van experiential learning – leren door te ervaren en hierop te reflecteren.

Je leert drie technieken:

    • Fit. Hoe je ook gedurende het werk micromomenten van herstel kunt inbouwen, om zo onder alle omstandigheden topprestaties te kunnen blijven leveren.
    • Focus. Leren herkennen: waar gaat je aandacht naar toe? Wat is je neiging?
    • Flow. Hoe schakel je naar flow werken, iets met volle aandacht doen?

Wanneer en waar?

De workshops worden gegeven op 8 plaatsen in Nederland op diverse dagen startend vanaf 9 mei a.s.

Door wie?

Deze workshop wordt gegeven door ervaren trainers / coaches uit het medische werkveld.

Kosten en data

De kosten zijn 250 euro per persoon. Voor studenten is er een aangepast tarief van 99 euro. In overleg wordt een datum en tijd geprikt. Duur is 2,5 uur.

Details

Locatie
Zaltbommel, Amsterdam en Leiden

Interesse?

Bel ons: 06 55 75 52 99

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299