Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

  • Fotobalk home
Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Over ons

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden en trainen van specialisten in de zorg. Je bent welkom bij ons met vragen over loopbaan, coaching en diverse vaardigheidstrainingen.

Ook als jouw vraag nog niet helemaal duidelijk is kun je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Ons hart ligt in de gezondheidszorg.

Je bent ook welkom als leidinggevende, opleider, manager en adviseur. Wij nodigen je van harte uit om op de website te reageren met al wat je bezighoudt en wat jezelf en ons in beweging zet.

Mede namens mijn collega’s,

Gezonde groet,
Desiré van Teeffelen

Ontstaan van Touch, training & coaching

Na een bezinningsfietstocht van een paar maanden, nu 25 jaar geleden, ben ik gestart met coaching en trainingen voor artsen. Dit is uitgegroeid naar een groep van ongeveer 15 collega's. Ik heb van student tot specialist, zowel individueel als in groepen begeleid. In gesprekken met artsen heb ik gehoord waar ze tegen aan lopen en wat ze kunnen gebruiken.

Uit de gesprekken kwamen terugkerende thema's.

Zo is het coachingstraject ‘Alle ballen in de lucht ontstaan’, waarin mensen leren om de diverse rollen in een hectische levensfase te combineren en naar tevredenheid uit te oefenen; als arts, moeder, collega en bestuurslid.

Ook zet ik regelmatig mijn netwerk van o.a. specialisten, praktijkbegeleiders en studenten in om andere medici weer van dienst te zijn.
Met de jaren ben ik met steeds meer mensen gaan samenwerken, waardoor er meer kennis en deskundigheid in huis kwam. Er zijn nu 8 plaatsen in Nederland waar je terecht kunt voor training en coaching.

Voor ons geldt dat we samen meer kunnen bereiken. Als collega's kunnen we van elkaars ervaringen leren, elkaar inspireren, kritisch zijn en inspelen op wat gewenst is in de praktijk.

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299