Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Prestatiedruk; onrealistische verwachtingen grote bron van stress

Touch training en coaching Sandra Sanders 200pxHet jaar is nog niet koud begonnen of in kranten verscheen alweer het een na het andere artikel over (werk)stress en burn-out en aanverwante onderwerpen, zoals ‘Loonslaaf brandt op door gebrek aan vrijheid’ (Trouw, 1 februari) of ‘Perfectionisme is zijn onschuld kwijt’ (Trouw, 8 januari). De Volkskrant wijdde er dit jaar zelfs al een serie artikelen aan. In alle berichtgeving over burn-out valt regelmatig het woord prestatiedruk. Dat is ook wat ik veel in mijn coachingspraktijk tegenkom: druk die mensen ervaren van buitenaf en/of die zij zichzelf opleggen.

Lees meer

Geneeskunde studenten ontdekken hoe ze indruk maken bij een sollicitatiegesprek

Oda Salomons Touch training en coaching 2019Oda Salomons is als coach, trainer en psycholoog ons team komen versterken voor de regio Amsterdam. Ze heeft veel expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap en onderzoekt graag mee hoe je ondanks je volle bestaan, bevlogen en energiek aan het werk kunt blijven. Haar liefde voor schrijven, kan ze kwijt in haar blogs. Lees hier hoe studenten geneeskunde de sollicitatietraining hebben ervaren.

Lees meer

Regie tijdens je opleiding als AIOS

Wat is er gaande?
Sinds korte tijd wordt het aantal opleidingsplaatsen kleiner, zodat het nog moeilijker wordt om in de opleiding te komen. Ook de opleiding zelf zal worden ingekort. Daarbij wordt er meer aan de aios overgelaten.

Lees meer

Effecten van stress

Het effect van stress op ons lichaam en brein -  zijn we kwetsbaarder voor avondstress?

Tekst: Oda Salomonsartsen cursus timemanagement
Is het een goed idee om ’s avonds nog even te knallen om de presentatie voor de volgende dag te oefenen? Intensief te sporten of een kaartspel te spelen waarbij je echt graag wilt winnen,

Lees meer

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299