Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Wat je doet is goed genoeg, ook al voelt het soms als aanmodderen

Ook artsen, apothekers en andere zorgverleners worstelen met werkdruk door zieke collega’s, of ploeteren met (puber)kinderen of partner in de privésituatie. Het leven is namelijk nooit helemaal perfect. Dat is misschien jammer, maar tegelijk ook een troost, stelt Maarten Stoffers, coach en trainer voor Touch in dit artikel.

Lees meer

Regie tijdens je opleiding als AIOS

Wat is er gaande?
Sinds korte tijd wordt het aantal opleidingsplaatsen kleiner, zodat het nog moeilijker wordt om in de opleiding te komen. Ook de opleiding zelf zal worden ingekort. Daarbij wordt er meer aan de aios overgelaten. En er wordt meer gekeken waar (= voor welke modules) vrijstellingen gegeven kunnen worden en hoe en hoelang de onderdelen zullen duren.

Lees meer

Effecten van stress

Het effect van stress op ons lichaam en brein -  zijn we kwetsbaarder voor avondstress?

Tekst: Oda Salomonsartsen cursus timemanagement
Is het een goed idee om ’s avonds nog even te knallen om de presentatie voor de volgende dag te oefenen? Intensief te sporten of een kaartspel te spelen waarbij je echt graag wilt winnen, waardoor je lijf een adrenalineshot krijgt? Of kun je stressvolle situaties in de avond beter vermijden?

Lees meer

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 5575 5299