Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Oda Salomons

Coach, trainer, psycholoog

Oda Salomons Touch training en coaching 2019Veel medisch professionals hebben het gevoel dat ze in een stroomversnelling leven. Ze ervaren een hoge werkdruk en eisen veel van zichzelf, ze gunnen zichzelf geen tijd om af en toe de pauzeknop in te drukken en te voelen en ervaren wat echt belangrijk is. Waar krijg ik energie van, en waar lekt energie weg?
In mijn coachtrajecten neem ik je bij voorkeur mee de natuur in, waarin we onderzoeken hoe je weer de leiding over je leven kunt nemen, zodat je vol vertrouwen en rust je levenspad gaat bewandelen met een helder doel voor ogen.

Compassie, creativiteit, groei en vertrouwen zijn belangrijke waarden voor mij als coach, trainer en psycholoog. Deze waarden blijken een sterke bedding te geven aan mensen die hulp bij mij zoeken omdat ze in hun leven ergens op zijn vast gelopen.

Ik werk oplossingsgericht, volgens de nieuwste neuropsychologische inzichten op breingebied, de principes van mindfulness, Acceptance & Commitment Therapy, en Compassion Focused Therapy.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor een coachtraject of een training op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299