Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Sophie Lourens-van Leest

Touch training en coaching 2019 Sophie Lourens van LeestOpleidingskundige, coach en gedragstrainer

Als trainer/coach vind ik het belangrijk om de ander te helpen bij bewustwording van zijn of haar gedrag. Ik hou van een actieve aanpak, waarbij we opzoek gaan naar jouw persoonlijke doel en gewenste effect. Door je een spiegel voor te houden en belemmerende overtuigingen/factoren te onderzoeken, wordt de nodige ontwikkelingen zichtbaar.
Ik vind het prachtig werk om deze ontwikkeling te mogen ondersteunen en de ander te zien groeien. Ik word vaak omschreven als persoonlijk, doelgericht en betrokken. Bij mij kan je terecht als je vragen hebt over balans in je werk/privé, samenwerkingen of volgende stappen die je wilt zetten in je leven/carrière.

Door mijn achtergrond als opleidingskundige met specialisatie tot NLP, enneagram en transactionele analyse, heb ik geleerd om met een persoonlijke én effectieve wijze resultaat te behalen.

Ik kom graag met je in contact. Je kunt me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 00316 20 73 18 73

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299