Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Sandra Dijke-Jongepier

(NLP) communicatie trainer

Touch training en coaching 2019 Sandra Dijke JongepierAls (NLP) communicatie trainer zie ik het als een mooie uitdaging om mensen via allerhande werkvormen inzicht te geven in 'hoe het óók kan'.

In een goede combinatie van pleizer, strakke vragen en theorie zorg ik er voor dat je in een ontspannen modus nieuwe manieren krijgt aangereikt om anders om te gaan met voor jou lastige en energie-rovende situaties. In ogenschouw nemend hoe ons brein werkt is de eindvraag daarbij altijd: "Wat neem je nu mee naar huis en welk klein stapje ga je morgen al anders zetten in lijn met je nieuwe inzicht?"

In evaluaties krijg ik terug dat ik enthousiast, praktisch, no-nonsense en verbindend ben.

Wil je meer bij de ander zijn en aansluiten in een gesprek. omgaan met die dominante collega, beter je eigen grenzen kennen en aangeven? Ik zal je laten zien: 'No matter what you think you are, you are always more thant that'.

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 - 5575 5299