Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Samantha Maes

Samantha Maes Touchtrainingencoachingtrainer, coach, loopbaanbegeleider

De belangrijkste drijfveer in mijn werk als coach en trainer is de nieuwsgierigheid naar mensen en hun talenten. Hoe zet iemand zich in op zijn werk, haalt hij daar voldoening uit en is er voldoende balans in privé en werk? Iedereen heeft op enig moment in zijn leven een minder gemakkelijke periode die vragen oproept.

Ik ondersteun graag op die momenten dat vanzelfsprekende zaken dat ineens niet meer zijn en wat hulp van buiten gewenst is. Mijn ervaring heb ik opgedaan als verpleegkundige en in grote bedrijven en vervolgens heb ik vele verschillende opleidingen gedaan om mij te bekwamen in het vak van trainer en coach. Ik werk onder andere met technieken uit NLP, systemisch werk en oplossingsgericht werk.

Oprechte aandacht en humor zijn kenmerkend voor mijn stijl en ik verwelkom je graag in mijn eigen professionele ruimte in het centrum van Dordrecht en desgewenst in overleg op locatie.

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 5575 5299