Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Nina Heijmeskamp

Nina Heijmeskamp Touch training en coaching

Spoedeisende hulp arts, supervisor, coach

In de 12 jaar dat ik als SEH-arts werkzaam ben geweest in verschillende ziekenhuizen, heb ik ruime ervaring opgedaan met het ‘arts zijn’, met alle aspecten die daar bij horen. Van communiceren, samenwerken, verantwoordelijkheid dragen, werk-privé balans behouden, werken onder hoge druk, multitasken, noem het maar op. Ik weet dus goed waar artsen tegen aan lopen.

Helaas weet ik ook hoe het is om patiënt te zijn. Gezondheidsklachten hebben mij doen beslissen om een nieuwe weg in te slaan qua carrière en zodanig ben ik de opleiding tot supervisor/coach gaan volgen met als wens anderen te ondersteunen met de vraagstukken waar zij tegen aan lopen.

Het kwetsbaar zijn heeft mij veel geleerd; ik weet hoe het is om met onzekerheden te zitten en hoe prettig het kan zijn om door een coach geholpen te worden. Als coach vind ik het belangrijk om je in je kracht te zetten; kijken hoe je kan groeien en wat je idealen zijn. Kijken hoe we samen jouw vragen kunnen beantwoorden door goed te luisteren naar wat jij nodig hebt en hier op in te spelen.

Ik ben optimistisch, nieuwsgierig, empathisch en praktisch ingesteld.

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
dvanteeffelen@touch-coaching.nl
06 - 5575 5299