Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Patiëntbejegening apothekers

Introductie

Professionele patiëntbejegening voor Apothekers

Voor apothekersassistenten is het werk er niet leuker op geworden. Uit het onderzoek blijkt dat 78 procent weinig tot geen werkplezier meer heeft, terwijl dat voor 2014 maar 17 procent was. Het percentage apotheekmedewerkers dat een hoge werkdruk ervaart, steeg van 2 tot 57 procent. KNMP zegt dat assistenten in nog maar een kwart van de gevallen op een prettige manier met hun patiënten omgaan.

Eén van de grootste aanleidingen zijn de kosten die medewerkers moeten betalen voor het verplichte informatiegesprek bij het gebruik van medicijnen. Ook onduidelijkheid in recepten van huisartsen zorgen voor irritatie en extra werkdruk. Sommige apothekersassistenten werker liever zonder naambordje uit angst om getraceerd te worden. Hoe ga jij om met onredelijk gedrag van patiënten? Hoe zorg jij voor de patiënt èn voor jezelf?

Opzet en inhoud training:
De training helpt je inzicht te krijgen waar jouw grens ligt in wat je prettig vindt in het contact met patiënten en wat niet. De praktijk staat daarbij centraal. We maken een onderscheid in (aanvaardbaar) emotioneel en grensoverschrijdend gedrag die hun grondslag vinden in verschillende communicatieniveaus. Vervolgens werken we de vaardigheden die je daarbij kunt inzetten uit en oefenen we hiermee. Je krijgt een duidelijk beeld op welk onderdeel je jouw communicatie kunt versterken. In de middag krijg je de mogelijkheid om jouw leerdoel met een trainingsacteur uit te werken. De training bestaat uit één cursusdag.

Na de training:
Na het volgen van de training heb je nieuwe inzichten en concrete handvatten om gesprekken sneller en prettiger te laten verlopen.

Voor wie:
Apothekers die hun klantcontact prettiger willen laten verlopen voor de klant en voor zichzelf.

Kosten:
€ 295,- per persoon. Dit is inclusief lunch, koffie/thee en cursusmateriaal.

Groepsgrootte:
Maximaal 8 personen

Deze training kan ook incompany worden gegeven.

Coach

Berend Wolffenbuttel

Data

Details

Datum:
Locatie:

Interesse?

Bel ons: 06-21818958

Ervaringen van klanten

  • "Meer zelfvertrouwen. Meer rust en overzicht gekregen"
  • "Duwtje in de rug om keuzes te maken..."
  • "Veel energie en inspiratie opgedaan tijdens onze wandelcoaching"
  • "Goede ondersteuning bij begin van een drukke carrière"

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 5575 5299