Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Mindfulness

Introductie

Mindfulness als medicijn voor de gestreste dokter.
Rennen, plannen, piekeren.
Heb jij ook het gevoel dat je achter jezelf loopt aan te rennen. Dat je te weinig toekomt aan waar het in het leven om gaat. Dan is het misschien de moeite waard eens te stoppen en even stil te blijven staan.

Als je dan vervolgens wilt werken aan de kwaliteit van je leven en je bereidt bent je hier actief voor in te zetten dan is wellicht een training Mindfulness iets voor jou.
Door op een open en accepterende manier aandacht te besteden aan alles wat er zich in je leven voordoet, krijg je meer zicht op wie je bent en op het leven dat je leidt.

Mindfulness leert ons uit de 'doe-modus' te stappen en meer aandacht te hebben voor onze gevoelens, gedachten en lichamelijke ervaringen en de automatische patronen waarin wij zo gemakkelijk verzeild raken. Hierdoor ervaren we meer vrijheid en zijn we beter in staat keuzes te maken in ons leven.

Mindfulness leert ons weer het volle leven te ervaren.

Voor meer informatie over Mindfulness en de trainingen kijk in de agenda. Hier vind je eveneens trainingen speciaal voor mensen met migraine, clusterhoofdpijn en chronisch dagelijkse hoofdpijn.
Wij kunnen ook een mindfulness workshop of training vezorgen binnen uw organisatie.

Data

Details

Datum:
Locatie:

Interesse?

Bel ons: 06 51020988

Ervaringen van klanten

  • "Veel energie en inspiratie opgedaan tijdens onze wandelcoaching"
  • "Meer zelfvertrouwen. Meer rust en overzicht gekregen"
  • "Duwtje in de rug om keuzes te maken..."
  • "Goede ondersteuning bij begin van een drukke carrière"

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 5575 5299