Bel nu: 06 5575 5299          |            Direct mailen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        |         Bel mij terug

Contact:
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 5575 5299

Individuele coaching voor Specialisten

Van oktober 23, 2019 14:30 tot oktober 23, 2019 16:00
Geplaatst door Touch
06 5575 5299
Categorieën: Specialist
Hits: 175

Wil je op een persoonlijke praktische manier naar jezelf kijken en antwoorden (her)ontdekken die verborgen liggen?

Heb je soms iemand nodig om sneller, met minder energie, met meer plezier, meer resultaat, met meer diepgang verder te komen? We hebben allemaal onze blinde vlek.

Je gaat in gesprek met een ervaren coach. In het eerste kennismakingsgesprek besteden we vooral aandacht wat jouw vraag of doel is. Waar deze vraag vandaan komt en wat je in welke tijd wilt bereiken?
Binnen dit gesprek kunnen we je dan direkt aangeven wat onze aanpak en werkwijze zal zijn. Wij hebben geen standaardwerkwijze, maar sluiten aan bij jouw behoeften en jouw manier om inzicht te verwerven en te leren. We kunnen dan ook aangeven hoeveel gesprekken er nodig zijn om jouw doel te bereiken. Onze ervaring is dat er gemiddeld 5 gesprekken plaatsvinden over een periode van een half jaar. De geplande dag kan de startdatum zijn van jouw individuele traject, maar ook is mogelijk dat je een andere startdatum kiest. De vervolgdata plannen we na de eerste sessie.

We maken graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om inzicht te krijgen in de kosten.

Indien onze coach of werkwijze je niet aanspreekt kun je dit binnen het eerste halfuur aangeven. Wij zullen dit ook na een half uur met je afstemmen. Wij brengen je geen kosten hiervoor in rekening. Indien je verder wilt gelden onze normale tarieven.

 


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief verschijnt 4maal per jaar; bij elke wijziging van het seizoen.

Aanmelden seizoensnieuws

Agenda

Agenda

Hier vind je de kalender met de komende cursussen:

Contact

Hoofdvestiging / Postadres:

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
info@touch-coaching.nl

06 5575 5299